Pleisterwerken

Een vak apart

Pleisterwerken zijn een vak apart. Bij ons krijgt u een glad oppervlak dat goed hecht en gemakkelijk overschilderbaar is! Wij bepleisteren zowel binnen als buiten.

Gevelbepleistering

Crepi is kwalitatief materiaal om gevels mee af te werken. Het geeft uw woning niet alleen een klassevolle uitstraling, maar beschermt ook tegen slechte weersomstandigheden. Tot slot is crepi een uitstekende keuze als u uw gevel langs buiten wil isoleren!

Sierpleister

Binnen de hedendaagse architectuur worden gevels erg vaak met sierpleister afgewerkt. Dit type pleister biedt u oneindig veel mogelijkheden. U kan de vorm en uitstraling van uw gevel volledig zelf bepalen.

Binnenbepleistering

Als u binnen ergens bepleistering wil, gebruikt Vojtec Bvba voornamelijk gips- of cementpleister. Beide materialen zijn uiterst betrouwbaar. Cementpleister raden we vooral in vochtige ruimtes aan. Onze vakmensen leveren steevast topwerk. Als u voor ons kiest, kiest u voor een vlotte werking, een ruime keuze en topmaterialen binnens- en buitenshuis.

KRABPLEISTER

Krabpleister is een dikke en waterwerende pleister. De toplaag wordt weggekrabd voor een uniek effect. U heeft keuze uit meer dan 50 verschillende kleuren!

Cementpleister

Cementpleister is zeer sterk en wordt vaak gebruikt om gevels op te knappen. Door de extra cementlaag ziet uw gevel er zo goed als nieuw uit!

Vojtec BVBA

Vojtec Bvba uit Kontich (Antwerpen) is dé firma die u nodig heeft voor alle gyproc-, pleister- en schilderwerken.

Contactinfo

Duffelsesteenweg 155 2550 Kontich, Antwerpen
0491 11 79 22
info@vojtec.be
Ma – Za: 09.00 uur – 19.00 uur